Bondsfotowedstrijd 2012

De landelijke Fotobond organiseert ieder voorjaar de Bondsfotowedstrijd. Iedere aangesloten fotoclub mag tien foto’s insturen. Daarmee kan je als club de kwalificatie “topgroep” behalen en als individu een gouden, zilveren of bronzen sticker.

Inmiddels is de wedstrijd al lang achter de rug en dat geldt ook voor de jurering. Helaas heb ik het oordeel van de jury niet gehoord. De bespreking was dit jaar wel een heel eind van huis. Dit jaar hebben 180 clubs hun selectie ingezonden. Dat deden ook mijn beide fotoclubs, De Verbeelding en Fotogein.

De beste club kreeg 228 punten en de beste foto 26. De Verbeelding eindigde dit jaar op een gedeelde 83ste plaats met 178 punten. Daarbij had ik onderstaande foto ingezonden die met 17 punten is gewaardeerd.

Fotogein eindigde op de gedeelde 115de plaats met 173 punten. Ook daar zat een foto van mij bij de selectie en ik ben best tevreden met de waardering, 20 punten.

Volgend jaar weer. Dan met het doel om als club hoger te eindigen en een sticker zou toch ook een mooie beloning zijn…..

De complete uitslag is te vinden op de website van de Fotobond. Helaas zag ik daar nog geen foto’s.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: