Fotowedstrijd 5 met samenhang 2012

Voorjaar, dus….de wedstrijd 5 met samenhang van de Fotobond afdeling Utrecht-’t Gooi. Na een 100ste, 67ste en gedeelde 7e plaats is het niet eenvoudig om het resultaat te verbeteren. Vorig jaar heb ik een hele cruise kunnen gebruiken om een serie te maken over de deckchairs. Dit jaar was het lastiger om een onderwerp te vinden. Uiteindelijk is dat het buurtfeest “Jacht op Talent” in de wijk Zuilen (Utrecht) geworden.

Een behoorlijke verzameling foto’s om een keuze uit te maken. Nog maar een keertje extra afdrukken want het wil maar niet lukken om een afdruk te krijgen die overeenstemt met mijn beeld op het computerscherm. Scherm nog maar eens gekallibreerd, nog een keer afdrukken. De foto’s blijken toch wel een stop lichter te mogen worden opgestuurd. Afijn, uiteindelijk is de serie van vijf compleet, netjes ingeleverd in de zelf gesneden passe-partouts. Het is nog wel even wachten op de uitslag. De jurering is pas op 4 april. Dat horen jullie nog.

Dit is mijn inzending. Wat denken jullie er van?

Inmiddels is de jury aan het woord geweest. Op 4 april was de jurybespreking waar ik helaas zelf niet bij kon zijn. Wat de jury (Gijs en Diny van Gent) nou precies over de foto’s te zeggen had, dat weet ik daarom niet. Wat ik wel weet, is dat ik met deze serie een gedeelde negende plaats heb gehaald met 14,5 punt. In totaal zijn 87 series ingeleverd. De nummer 1 kreeg 18 punten en nummer 87 kreeg er 8. Ik kan tevreden zijn. Het streven voor volgend jaar is natuurlijk opnieuw een plaats in de top 5. Dat betekent de mogelijkheid om in te zenden voor Foto Nationaal.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: