Indiase Viscurry met Broccoli

Heerlijk gegeten vanavond. Met dank aan de website van Albert Heijn want daar heb ik het recept gevonden. En het is niet alleen lekker maar deze curry ook nog in een mum van tijd op tafel.

Voor twee personen heb je nodig, 350 gr broccoli in roosjes, 300 gr pangasiusfilet, 1 eetl olie, 2 kleine uien in partjes, 1 grof gesnipperde rode paprika, 2 grote eetlepels rode Indiase currypasta, 1 pakje kokosmelk van 200 ml.

Kook de broccoli 4 minuten. Snijd de pangasiusfilet in stukken. Verhit in een wok de olie en roerbak de ui en de rode paprika 3 minuten. Voeg de currypasta en de kokosmelk toe. Breng de saus aan de kook. Schep de stukjes pangasiusfilet erdoor. Dek de wok af en stoof de vis in de saus zachtjes gaar in ca. 7 minuten. Giet de broccoli af en schep deze door de viscurry.

Serveer er rijst bij. Eet smakelijk!

Geplaatst in Recepten. Tags: , , . Leave a Comment »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: