Couscous met Groene Groenten

Een van mijn favoriete recepten is deze couscous-schotel. Een gerecht met lekker veel groenten en, ook heel plezierig, snel klaar.

  • 250 gr couscous
  • 200 g sperziebonen
  • 150 g peultjes
  • 1 kleine broccoli
  • 1/2 potje groene olijven met piment (240 g)
  • 1 pakje Paturain knoflook met verse kruiden (80 g), verbrokkeld
  • klein gesneden verse bieslook
  • theelepel paprikapoeder
  • peper en zout naar smaak

Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Sperziebonen en peultjes schoonmaken en halveren. Broccoli in kleine roosjes verdelen, stronk in stukjes snijden. In pan met ruim kokend water met zout groenten in 3-4 min. beetgaar koken. Olijven halveren. Groenten afgieten en samen met Paturain, bieslook, paprikapoeder en olijven door couscous scheppen. Geheel op smaak brengen met zout en peper.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: