Ravioli met walnoten

Dit is mijn favoriete pastarecept. Ooit van de website van AH geplukt, de receptuur een beetje aangepast en inmiddels al heel wat keren klaargemaakt. Het gerecht is simpel, snel klaar en, niet onbelangrijk, lekker.

Het recept is geschikt voor 2 personen. Je hebt nodig, 1 pak ravioli rosso, 50 gr gepelde walnoten, 2 trostomaten, 1 eetl. olijfolie, 300 gr. panklare spinazie, 50 gr. rode pesto en 50 gr. geraspte parmezaanse kaas.

Ravioli koken volgens de gebruiksaanwijzing. Walnoten grof hakken. Tomaten wassen, halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden. Olie verhitten in de wok. Spinazie in delen roerbakken. Volgende deel pas toevoegen als het vorige deel is geslonken.

Ravioli mengen met spinazie, tomaatreepjes en pesto. Garneren met parmezaanse kaas en walnoten.

Eén reactie to “Ravioli met walnoten”

  1. Zjanette Says:

    Lijkt me heerlijk. Die zal ik zeker even overnemen in mijn boekje.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: